Aranburu , Nagore

Izena Aranburu , Nagore
Lanbidea Aktorea/Gidoilaria
Jaiolekua Azpeitia (Gipuzkoa)
Jaioteguna 1976
Ibilbidea

Gaztetatik hasi zen antzerkian lanean eta harrezkero, interpretazio munduan aritu da arlo guztietan: telebistan, zineman eta batik bat antzerkian. Telebistako programa ugaritako gidoiak idatzi ditu: Wazemank, Sorginen laratza edota Brinkola. Brinkola sailean hain zuzen ere ezagutu zuen Telmo Esnal eta zuzendari honek egindako Urte berri on, amona film luzean parte hartu zuen.

Filmografia 2014 Loreak (Aktorea)
2011 Urte berri on, amona! (Aktorea)
2010 Amona putz! (Aktorea)
2009 Él nunca lo haría (Aktorea)
2007 Eutsi! (Aktorea)
2006 Algo para descongelar (Aktorea)
2005 Zeru horiek (Aktorea)
2005 Aupa Etxebeste! (Aktorea)
2002 La noche del escorpión (Aktorea)
1999 Ione, sube al cielo (Aktorea)

Itzuli

Une honetan, atal honetako fitxak osatzen ari gara. Informazioa gehitu nahi baduzu, guregana zuzendu zaitezke ondorengo formularioa beteta.

Non gaude

Tabakalera
Andre Zigarrogileen plaza, 1 (2. solairua)
20012 Donostia

Kokatu gaitzazu mapan

Kontaktua

Euskadiko Filmategia Fundazioaren Patronatua ondorengo erakundeek osatzen dute

Euskadiko Filmategia Fundazioa ondorengo erakundeak finantzatzen du

Ikusentzunezko Arteen eta Zinematografiaren Institutuaren laguntzarekin hobetutako web gunea.