Hernandez , Asier

Izena Hernandez , Asier
Lanbidea Aktorea
Jaiolekua Donostia (Gipuzkoa)
Jaioteguna 1971/5/14
Ibilbidea

Kazetaritza ikasketak burutzen zituen bitartean, Eusko Jaurlaritzako Antzerki Eskola Ofizialean, Antzetin, alegia ikasten zuen. Paco Pinoren interpretazio zinematografikoko kurtsoan parte hartu zuen eta REC enpresaren bikoizketa ikastaroko titulua ere lortu zuen. Irratian esatari gisa lan egin du eta bere ahotsa hainbat filmetarako utzi du. Zineman, telebistan eta antzerkian lan egiten du. 

 

Filmografia 2011 Sabin (Aktorea)
2011 La niña de Maracaibo (Aktorea)
2005 Pasos (Aktorea)
2005 Seré tus ojos (Aktorea)
2003 El final de la noche (Aktorea)
2001 La rosa azul (Aktorea)
2001 El cepo (Aktorea)
2000 A dar ba kar (Aktorea)
2000 D.D. Generation (Aktorea)
2000 Yoyes (Aktorea)
2000 El otro barrio (Aktorea)
1999 Que dura es la vida (Aktorea)
1998 Mensaka (Aktorea)
1996 Enganchados a ti (Aktorea)
1996 La fortuna de los Irureta II (Aktorea)
1995 Puerta fría (Aktorea)
1994 Alsasua 1936 (Aktorea)
1992 Urte Ilunak (Aktorea)
1989 Ke arteko egunak (Aktorea)
1985 Otra vuelta de tuerca (Aktorea)

Itzuli

Une honetan, atal honetako fitxak osatzen ari gara. Informazioa gehitu nahi baduzu, guregana zuzendu zaitezke ondorengo formularioa beteta.

Non gaude

Tabakalera
Andre Zigarrogileen plaza, 1 (2. solairua)
20012 Donostia

Kokatu gaitzazu mapan

Kontaktua

Euskadiko Filmategia Fundazioaren Patronatua ondorengo erakundeek osatzen dute

Euskadiko Filmategia Fundazioa ondorengo erakundeak finantzatzen du

Ikusentzunezko Arteen eta Zinematografiaren Institutuaren laguntzarekin hobetutako web gunea.